Borgmans Logo's en Borduren

Wij zijn Hans en Rian Borgmans, twee enthousiaste ondernemers met een passie voor borduren.

In 1987 startten we in Reusel een winkel in paardenbenodigdheden en reparaties daarvan. Er kwam steeds meer vraag naar het borduren van paardendekjes en –dekens, waardoor we in 1994 besloten om een 1kops-borduurmachine aan te schaffen. Gaandeweg ontwikkelden we een grote interesse in borduurtechnieken. Hierdoor werd de ruitershop verruild voor een borduurbedrijf, dat we in 1997 opstartten in Bladel. Hans’ enthousiasme voor borduren en Rian haar passie voor textiel en mode, zorgde voor een goede balans in ons borduurbedrijf.

Met inmiddels 25 jaar borduurervaring, zijn we in januari 2015 verder gegaan als Borgmans Logo’s & Borduren. We zijn gevestigd in een mooi bedrijfspand in Eersel, een dorp in de Kempen, liggend in de omgeving van Eindhoven. In de tussentijd hebben we veel ervaring opgedaan wat betreft verschillende borduurtechnieken. Daarnaast hebben we ons verdiept in het digitaliseren (punchen) van logo’s. Dit doen we inmiddels al 20 jaar. Elk logo-ontwerp kunnen wij omzetten in steken. Maar heb je nog geen logo of wil je je bestaande logo vernieuwen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.

We borduren en digitaliseren voor eindgebruikers, tussenhandel en collega-borduurbedrijven. Onder andere door het bezoeken van vakbeurzen houden we ons up-to-date wat betreft de nieuwste borduurtechnieken en garens.

Je kunt bij ons terecht voor het borduren van bedrijfskleding, badstof, caps, badges en promotieartikelen. Kortom: alles wat gemaakt is van textiel en leer kunnen we van een borduring voorzien. Door onze ruime borduurcapaciteit zijn grote aantallen geen probleem. Ook voor kleine opdrachten kan je bij ons terecht.

Met Borgmans Logo’s & Borduren willen wij, door middel van borduringen, bedrijven laten opvallen en een extra uitstraling geven. Elk kledingstuk wordt met zorg behandeld en netjes afgeleverd aan onze klanten.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Borgmans Borduren

Copyright 2015 - 2024

Webdesign by Wappz

Borgmans Logo's en Borduren

Meerheide 100h, 5521 DX Eersel

0497 337 407 / 06 47 77 11 07