Bedrijfskleding Borduren

Het borduren van bedrijfskleding geeft een extra uitstraling aan bedrijven. Je creëert een eenheid en straalt professionaliteit uit. Een bedrijfslogo kan op veel posities op de kleding worden geborduurd. Zo kunnen wij een logo bijvoorbeeld op de mouw, kraag, broekzak, rug en borst borduren. Ook promotieartikelen, waaronder tassen, zweetbandjes, caps, mutsen en handdoeken, krijgen meer uitstraling als het bedrijfslogo er op geborduurd is. Jezelf onderscheiden door middel van geborduurde bedrijfskleding is tevens een duurzame manier. Onze garens zijn namelijk kleurecht en wasbaar tot 95° Celsius. Daarbij is bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar als er minimaal 70 cm2 geborduurd is met het bedrijfslogo.

Wij hebben een grote borduurcapaciteit, maar ook voor kleine aantallen kan je bij ons terecht. Belangrijk is dat je zelf de kleding aanlevert. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in digitaliseren en borduren, maar leveren geen bedrijfskleding.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen samen met jou voor een optimale uitstraling van je bedrijf.

Borgmans Borduren